Pozitivní zprávy z Vyruchai Dengi: Říjen byl pro nás rekordním měsícem

02. 11. 2020

Nad Evropou a dalšími státy se kvůli současné situaci ohledně koronaviru stahují opět mračna. Ve Vyruchai Dengi však vládne více než pozitivní nálada. „Naše společnost zaznamenala v říjnu rekordní prodejní výsledky a s nimi i korespondující zisk,“ upozorňuje šéf úvěrové divize Petr Rasocha.

Petr Rasocha

Říjnový výsledek společnosti dokonce překonal předkoronavirové skóre v říjnu 2019. Za říjen v letošním roce eviduje společnost téměř o 10 % více schválených žádostí a čerpání úvěrů. Úspěchu společnost dosáhla i přes to, že se zpřísňují obchodní a úvěrové podmínky. „Tam, kde mnozí zpanikařili a stáhli se, jsme my zachovali chladnou hlavu. Dokonce si troufám říct, že jsme se chopili nové příležitosti na zcela nově vykolíkovaném hřišti,“ dodává Rasocha, který se v oboru pohybuje více než 25 let.

Výrazný podíl na růstu společnosti má poměrně sofistikovaná práce s dostupnými databázemi, zkušenost zaměstnanců a znalost trhu. Vyruchai Dengi je úvěrová společnot licencovaná centrální bankou Ruské federace, která se specializuje na POS-úvěrování na poli mikroúvěrů. Patří mezi lídry na ruském trhu. Je v majetku investičního fondu r2p invest SICAV a.s., jehož zakladatelem je společnost Snapcore.

Zpět na Archiv článků