Nominální hodnota našich nakoupených pohledávek stále roste. V červnu dosáhla 5 miliard korun

30. 07. 2021

V červnu překonala skupina SNAPCORE další významný milník. Hodnota nakoupených dluhových portfolií dosáhla hranice 5 miliard korun, tedy necelých 200 milionů euro. Portfolio uzavřelo v červnu s počtem 708 845  dluhových případů.

Celková nominální hodnota pohledávek ve správě v červnu dosáhla 198,2 milionu eur. Dluhová portfolia nakupují společnosti v majetku fondu r2p invest SICAV. Jedná se o R2P INVEST PTE. LTD. a ruskou M.B.A. FINANCE RUSSIA. Nakoupené dluhové balíky pocházejí z Indonésie, České republiky, Slovenska, Ruska a USA.

Fond kvalifikovaných investorů r2p inest SICAV nabízí zajímavé investiční příležitosti, v současnosti pro zhruba 150 investorů. Kostrou byznysu je nákup balíků nesplacených spotřebitelských úvěrů za sníženou cenu. Skrze své sesterské firmy s kvalifikovanými poradci následně tyto dluhy efektivně vymáhá. S investory se pak zpětně může podělit o zisk a opětovně investovat do dalších nákupů.

Zpět na Archiv článků


Dne 1. 4. 2024 proběhlo sloučení (fúze) SNAPCORE a.s. se společností SNP INVEST, investičním fondem. Výsledkem je vytvoření jedné společnosti, která se stává nástupcem obou původních. Společnost SNAPCORE a.s. tímto zanikla a veškerá práva, povinnosti a závazky přešly na společnost SNP INVEST, investiční fond, a.s.

V případě jakýchkoliv dotazů, nejen k proběhlé fúzi, jsme Vám plně k dispozici na kontaktních spojeních uvedených na našem webu www.snpinvest.cz.

Jménem společnosti SNAPCORE a.s. Vám děkujeme za dosavadní důvěru. A nově jménem společnosti SNP INVEST, investiční fond, a.s. se těšíme na novou kapitolu.


Zavřít | Navštívit snpinvest.cz