Měsíční report: v únoru jsme plnili plány na 113 %

18. 03. 2022

Nad událostmi v posledních týdnech nám sice hlava stojí, avšak naše portfolia šlapou dál. V únoru vykázala naše společnost r2p Singapore, která se specializuje na analýzu a odkup nesplacených pohledávek, výborné výsledky a splnila stanovené plány.

„Předně ale chceme vyjádřit lítost nad oběťmi této nesmyslné války a vyjádřit podporu Ukrajině  v jejím boji proti okupantům. Stejně jako spousty dalších, i my jsme se vydali cestou finanční a materiální podpory. Mísí se v nás vztek, bezmoc ale také naděje, že se připravují mírová jednání a tento svět ohrožující konflikt bude brzy zažehnán,“ stojí ve zprávě společnosti.

Přes všechno, co se ve světě děje, plnila společnost plány na 113,2 procenta. V únoru došlo ke koupi několika nových portfolií. Jedná se například o portfolio nesplacených pohledávek od přední finanční mexické společnosti, která operuje na mexickém a brazilském trhu a v USA. Hodnota dluhového balíku přesahuje 20,5 milionu eur.

Objevujeme nová území

„Dále s radostí oznamujeme, že do naší správy přibylo první portfolio z Kazachstánu. Pevně věříme, že nová spolupráce bude úspěšná . Již teď pracujeme na uzavření dalších obchodů na tomto území,“ stojí ve správě společnosti.

Výkon našich portfolií v Česku přesahuje 171,9 %, indonéská portfolia generují zisk na 111,7 %. Společnost r2p Singapore eviduje ve své správě celkem 51 portfolií rozprostřených v Asii, Evropě a Americe.

Zpět na Archiv článků


Dne 1. 4. 2024 proběhlo sloučení (fúze) SNAPCORE a.s. se společností SNP INVEST, investičním fondem. Výsledkem je vytvoření jedné společnosti, která se stává nástupcem obou původních. Společnost SNAPCORE a.s. tímto zanikla a veškerá práva, povinnosti a závazky přešly na společnost SNP INVEST, investiční fond, a.s.

V případě jakýchkoliv dotazů, nejen k proběhlé fúzi, jsme Vám plně k dispozici na kontaktních spojeních uvedených na našem webu www.snpinvest.cz.

Jménem společnosti SNAPCORE a.s. Vám děkujeme za dosavadní důvěru. A nově jménem společnosti SNP INVEST, investiční fond, a.s. se těšíme na novou kapitolu.


Zavřít | Navštívit snpinvest.cz