Ing. Pavel Makovec se stal členem dozorčí rady společnosti Snapcore a.s.

04. 03. 2019

Ing. Pavel Makovec se stal v únoru 2019 členem dozorčí rady společnosti Snapcore a.s.

Vystudoval Národohospodářskou fakultu VŠE v Praze. Po ukončení studií vyučoval v letech 1978 – 1991 politickou ekonomii, obecnou ekonomickou teorii a makroekonomii. V roce 1991 absolvoval přípravné studium expertů pro činnost nově obnovované Praha pražské burzy cenných papírů na London Stock Exchange (Emerging Markets Training Programme), uzavřené měsíční stáží na londýnské burze.

V letech 1991 – 1999 pracoval nejprve jako bankovní disponent, následně jako vedoucí odboru emisí cenných papírů a nakonec jako ředitel divize investičního bankovnictví v České spořitelně, a.s.. V letech 1999 – 2002 působil jako předseda představenstva ve společnosti EPIC Securities, a.s., licencovaného obchodníka s cennými papíry, člena Burzy cenných papírů v Praze (BCPP. Mezi lety 2002 a 2005 se věnoval vedení pražské pobočky Leader Investments, Inc., Arlington Heights , Illinois, USA. V letech 2005 – 2006 za Tvrdíkova a Lašákova působení vedl oddělení dlouhodobého financování a treasury Českých aerolinií, a.s.

V letech 2008 – 2018 byl předsedou představenstva a výkonným ředitelem fondu kvalifikovaných investorů Arca Capital CEE, uzavřeného investičního fondu,a.s. V roce 2017 Makovec jako leader strany Dobrá volba 2016 za Jihomoravský kraj neúspěšně kandidoval ve volbách do Poslanecké sněmovny parlamentu České republiky. Pravidelně publikuje na Idnes.cz, Pravednes.sk a ve Vlasteneckých novinách.

Zdroj Wikipedia

Zpět na Archiv článků


Dne 1. 4. 2024 proběhlo sloučení (fúze) SNAPCORE a.s. se společností SNP INVEST, investičním fondem. Výsledkem je vytvoření jedné společnosti, která se stává nástupcem obou původních. Společnost SNAPCORE a.s. tímto zanikla a veškerá práva, povinnosti a závazky přešly na společnost SNP INVEST, investiční fond, a.s.

V případě jakýchkoliv dotazů, nejen k proběhlé fúzi, jsme Vám plně k dispozici na kontaktních spojeních uvedených na našem webu www.snpinvest.cz.

Jménem společnosti SNAPCORE a.s. Vám děkujeme za dosavadní důvěru. A nově jménem společnosti SNP INVEST, investiční fond, a.s. se těšíme na novou kapitolu.


Zavřít | Navštívit snpinvest.cz