Snapcore expanduje na finanční trh Kypru

21. 05. 2019

Praha, 10. května 2019 – Investiční skupina Snapcore oznámila vstup na kyperský finanční trh.

Za tímto účelem zřídila na Kypru finanční společnost „Ta Meri Finance Private Limited“. Ta se zaměří na dva obchodní modely. Spotřebitelské úvěry do výše 10 tisíc eur budou vydávány na nákup elektroniky, domácích spotřebičů, nábytku, na renovace i na zdravotnické služby a vzdělávání. Půjčky na auta budou poskytovány na nákup nových luxusních vozů v hodnotě od 60 tisíc do 350 tisíc eur.

“Po důkladné analýze Kyperského finančního trhu vidíme velký potenciál pro naše podnikání, a proto jsme se rozhodli vstoupit na místní trh. Spotřebitelské úvěry jsou jednou z našich hlavních obchodních aktivit, kde můžeme zúročit naše zkušenosti. Odhadovaná počáteční investice do našeho start-upu na Kypru je 2 miliony eur,” doplňuje Viktor Dokučajev, předseda představenstva společnosti Snapcore.

Snapcore je mezinárodní investiční skupina se sídlem v Praze a reprezentativní pobočkou na Kypru. Založení Snapcore v roce 2015 bylo posledním krokem v propojení kruhu sesterských společností působících na východních finančních trzích. Od roku 2016 poskytuje Snapcore investiční služby malým a středním investorům. V červenci 2018 založila společnost fond kvalifikovaných investorů r2p invest SICAV a.s., kterým realizuje investiční projekty v 10 zemích. Celkové investiční portfolio Snapcore a r2p invest SICAV přesahuje 20 milionů eur.

Zpět na Archiv článků


Dne 1. 4. 2024 proběhlo sloučení (fúze) SNAPCORE a.s. se společností SNP INVEST, investičním fondem. Výsledkem je vytvoření jedné společnosti, která se stává nástupcem obou původních. Společnost SNAPCORE a.s. tímto zanikla a veškerá práva, povinnosti a závazky přešly na společnost SNP INVEST, investiční fond, a.s.

V případě jakýchkoliv dotazů, nejen k proběhlé fúzi, jsme Vám plně k dispozici na kontaktních spojeních uvedených na našem webu www.snpinvest.cz.

Jménem společnosti SNAPCORE a.s. Vám děkujeme za dosavadní důvěru. A nově jménem společnosti SNP INVEST, investiční fond, a.s. se těšíme na novou kapitolu.


Zavřít | Navštívit snpinvest.cz