Vyruchai-Dengi je silný partner v oblasti úvěrového financování

13. 06. 2019

Zájem o půjčky v posledních letech výrazně roste. Najít spolehlivého partnera je klíčové.

 

Úvěrová finanční společnost „Vyruchai-Dengi„ , licencovaná centrální bankou Ruské federace, patří mezi lídry trhu v Rusku. Vypovídají o tom výsledky několika žebříčků, o kterých jsme Vás podrobně informovali v našem článku. Vyruchai-Dengi je členem samoregulační organizace MIR (Mikrofinancování a Rozvoj), která spojuje hlavní úvěrové společnosti v Rusku.

 

Společnost se v rámci POS-úvěrování na poli spotřebitelských úvěrů v Rusku v roce 2018 zařadila do:

TOP-15 největších společností RF v úvěrovém financování z hlediska objemu portfolia
TOP-10 nejrychleji rostoucích úvěrových finančních společností v RF
TOP-10 společností z hlediska dynamiky obratu v poskytování úvěrů a půjček

 

Kromě ukazatelů tempa růstu společností, které se zabývají úvěry, Národní ratingová agentura zveřejnila provozní efektivitu společností, které se účastní ratingu-CIR (poměr nákladů a výnosů). Vyruchai-Dengi patří také 11. místo mezi všemi účastníky ratingu v největším segmentu trhu mikroúvěrů – hotovostní půjčky (Cash Loans = CL).

 

RYCHLOST A JEDNODUCHOST

Získat půjčku od Vyruchai-Dengi je mnohem jednodušší a rychlejší než od většiny bank. Některé typy úvěrů jsou díky částečné automatizaci precizního skóringového systému schváleny již v řádu minut. Úplnou novinkou pak je, že klienti z vybraných cílových skupin již ani nemusí poskytovat potvrzení o výdělku.

 

VD PLATINUM

Vyruchai-Dengi pozorně sleduje trh, aby našel nejperspektivnější linie podnikání nabízející konkurenční úvěrové produkty vysoké poptávky. V roce 2016 společnost uvedla na trh novou podnikatelskou linku – všeobecné účelové úvěry a v současné době nabízí i novou značku tohoto produktu – VD Platinum.

Značka VD Platinum zastřešuje prodej řady hotovostních úvěrů s různými podmínkami a požadavky na dlužníky. Úvěry se pohybují v rozmezí od 10 tisíc do 3 milionů rublů za období od 2 měsíců do 4 let na základě jednoduchých podmínek (bez ručitelů a skrytých poplatků). To vše za úrokovou sazbu plně konkurenční ve srovnání s nebankovními finančními institucemi a i s většinou bank na trhu. Půjčky na vyšší částky se vydávají většinou oproti kvalifikované zástavě, většinou nemovitostního charakteru.

 

ROZŠÍŘENÍ GEOGRAFIE

Vyruchai-Dengi disponuje již více než 170 místy pro vydávání půjček. Společnost se aktivně rozvíjí ve středních a jižních okresech Ruské federace a od roku 2017 otevřela několik nových poboček v perspektivních městech jako například:

• Kursk
• Bryansk
• Smolensk

V roce 2019 společnost zahájila průzkum trhu v Srbsku a v Uzbekistánu.

 

ČÍSLA, KTERÁ VYPRÁVÍ

V průběhu předchozích 4 let (od založení společnosti 13. června 2014) společnost Vyruchai-Dengi obsloužila více než 250 000 klientu a vydala úvěry převyšující v součtu částku 4,5 miliardy rublů (více než 1,5 mld CZK)

Nárůst aktivních úvěrových obchodů 1Q 2019 činí ve srovnání s Q1 2018 98 % . Úvěrové portfolio také poprvé v historii převýšilo 1 mld RUB (350 mil CZK).

Zpět na Archiv článků


Dne 1. 4. 2024 proběhlo sloučení (fúze) SNAPCORE a.s. se společností SNP INVEST, investičním fondem. Výsledkem je vytvoření jedné společnosti, která se stává nástupcem obou původních. Společnost SNAPCORE a.s. tímto zanikla a veškerá práva, povinnosti a závazky přešly na společnost SNP INVEST, investiční fond, a.s.

V případě jakýchkoliv dotazů, nejen k proběhlé fúzi, jsme Vám plně k dispozici na kontaktních spojeních uvedených na našem webu www.snpinvest.cz.

Jménem společnosti SNAPCORE a.s. Vám děkujeme za dosavadní důvěru. A nově jménem společnosti SNP INVEST, investiční fond, a.s. se těšíme na novou kapitolu.


Zavřít | Navštívit snpinvest.cz