SNAPCORE: cesta k investicím do ziskových projektů

19. 08. 2019

Rozhodování, kam vložit volné finanční prostředky, není pro svědomitého investora v současné době jednoduché. My ve SNAPCORE investování rozumíme.

 

Rozhodování, kam vložit volné finanční prostředky, není pro svědomitého investora v současné době jednoduché. Klasická bankovní úložka nepřináší prakticky žádný výnos a lépe na tom nejsou ani jiné konzervativní postupy. Akciové trhy zase střídají turbulentní období s masivními výprodeji a následnými raketovými růsty cen, kryptoměny představují doslova sázku do loterie. V této situaci se jako zajímavá strategie jeví investice v rostoucích regionech a do produktů s dlouhodobou růstovou perspektivou, pryč od extrémními regulacemi svázané Evropy. A právě takovou cestu razí SNAPCORE.

 

Jak to funguje?

Nakupujeme vysoce likvidní portfolia a bankovní pohledávky na trzích východní Evropy a Asie. Zároveň investujeme i do majetkových účastí ve společnostech, které se pohybují v perspektivních finančních odvětvích. Jde zejména o segment retailových úvěrů nebo úvěrů pro menší a střední firmy. Tato oblast zažívá například v Ruské federaci výrazný a zejména stabilní růst. To nám umožňuje plánovat a investovat s výhledem dlouhodobých nadprůměrných výnosů.

 

Kam a jak investujeme

SNAPCORE se soustředí na investice do úvěrů a pohledávek zejména v teritoriu střední Evropy, Ruska a Asie. Využíváme tak potenciál trhů, které skýtají zajímavější zhodnocení financí, než „tradiční“ destinace.

• Nakupujeme majetkové podíly ve společnostech, které poskytují úvěry a spravují pohledávky;
• Samozřejmě také inkasujeme úroky z poskytnutých úvěrů, dividendy a ve vybraných případech také zisky z prodeje majetkových účastí.

 

Naše nejvýznamnější projekty

• R2p invest, fond kvalifikovaných investorů – nabízí zhodnocení prostřednictvím investičních akcií v předpokládané výši 6,9 až 7,9 % p. a.;
• „Vyruchai Dengi“ – společnost specializovaná na poskytování sales a retailových úvěrů; v TOP 10 největších firem poskytujících mikrofinancování v Ruské federaci
„FAIRDRIP Finance“ – společnost zaměřená na poskytování úvěrů malým a středním firmám;
„MBA Consult“ – společnost zaměřená na správu a odkupy portfolií pohledávek v 11 zemích světa.

Zároveň jsme si vědomi klasické poučky: čím vyšší výnos, tím vyšší riziko. Proto finance vynakládáme obezřetně a výhradně do projektů, které jsme sami schopni ovlivňovat a řídit. Do těchto projektů vkládáme ve značné míře i vlastní prostředky, takže jsme sami na jejich návratnosti enormně zainteresováni. Náš investiční výbor vždy pečlivě posuzuje všechny možnosti a odsouhlasí pouze investice, které zaručují návratnost ve středním či delším časovém horizontu. Nejsme nakloněni krátkodobým spekulativním investicím.

 

Bezpečnost jako priorita

Nabízíme investorům velmi zajímavé výnosy v případě, kdy se rozhodnou do našich projektů vložit své finance a držet své pozice ve střednědobém horizontu. Současně ale chápeme, že je třeba v takovém případě garantovat i důvěryhodnost a bezpečí.
Investujete s českou společností, komunikace probíhá plně v českém jazyce. Smluvní dokumentaci a podklady připravuje renomovaná česká advokátní kancelář.
Takže veškeré naše podnikání je v souladu s příslušnými zákony České republiky, a to včetně emisí dluhopisů, které podléhají zákonu o dluhopisech. Samozřejmě, že náš fond r2p invest je pod dohledem České národní banky.

Pro podrobnější informace prosím navštivte www.snapcore.cz nebo nás kontaktujte přímo na: 608877611 Petr Žáček, člen představenstva a obchodní ředitel.

Zpět na Archiv článků


Dne 1. 4. 2024 proběhlo sloučení (fúze) SNAPCORE a.s. se společností SNP INVEST, investičním fondem. Výsledkem je vytvoření jedné společnosti, která se stává nástupcem obou původních. Společnost SNAPCORE a.s. tímto zanikla a veškerá práva, povinnosti a závazky přešly na společnost SNP INVEST, investiční fond, a.s.

V případě jakýchkoliv dotazů, nejen k proběhlé fúzi, jsme Vám plně k dispozici na kontaktních spojeních uvedených na našem webu www.snpinvest.cz.

Jménem společnosti SNAPCORE a.s. Vám děkujeme za dosavadní důvěru. A nově jménem společnosti SNP INVEST, investiční fond, a.s. se těšíme na novou kapitolu.


Zavřít | Navštívit snpinvest.cz