Informace o situaci na ruském trhu

23. 03. 2020

Situace v souvislosti s pandemií způsobenou novým koronavirem COVID-19, kterou v pondělí ráno 11. března vyhlásila Světová zdravotnická organizací (WHO), zůstává pod kontrolou.

V Rusku je situace stabilizovaná. Potvrzeno bylo 38 případů nákazy. Bezpečnostní složky jsou připraveny kdykoli převzít kontrolu nad situací a byla vytvořena koordinační rada pro boj s epidemií.

Naše společnost „Fairdip Finance“ nadále funguje v normálním režimu. Jednotlivé pobočky fungují beze změny a naši zaměstnanci dodržují pravidla podle vládního nařízení pro postup ke zpomalení šíření koronavirové infekce. Někteří zaměstnanci, kteří nejsou v přímém kontaktu s klienty, pracují na dálku z domova.

Každý den prostřednictvím interních zpráv, pečlivě analyzujeme situaci abychom porozuměli nové dynamice trhu. V současné době nevidíme výrazné změny v chování našich zákazníků.

FairDip Finance – současná situace.
– 22 zaměstnanců
– portfolio půjček 704 280 544 rublů
– Za rok 2020 inkaso od zákazníků 25 465 151 rublů

Vedení týmu:
1. Oleg Kulikov – generální ředitel
2. Amankuliev Iskander – výkonný ředitel
3. Elena Plankina – finanční ředitelka
4. Marina Baulina – ředitelka pro hospodářské záležitosti

Zdroj:
Фэирдип Финанс КВ 23.03

Zpět na Archiv článků


Dne 1. 4. 2024 proběhlo sloučení (fúze) SNAPCORE a.s. se společností SNP INVEST, investičním fondem. Výsledkem je vytvoření jedné společnosti, která se stává nástupcem obou původních. Společnost SNAPCORE a.s. tímto zanikla a veškerá práva, povinnosti a závazky přešly na společnost SNP INVEST, investiční fond, a.s.

V případě jakýchkoliv dotazů, nejen k proběhlé fúzi, jsme Vám plně k dispozici na kontaktních spojeních uvedených na našem webu www.snpinvest.cz.

Jménem společnosti SNAPCORE a.s. Vám děkujeme za dosavadní důvěru. A nově jménem společnosti SNP INVEST, investiční fond, a.s. se těšíme na novou kapitolu.


Zavřít | Navštívit snpinvest.cz