Oficiální stanovisko společnosti TA MERI GROUP k aktuálnímu dění na finančních trzích

23. 03. 2020

Vážení investoři, přátelé,

s ohledem na šíření COVID-19 si dovoluji vás informovat o situaci celé skupiny TA MERI.

Jak jistě víte naše operace probíhají na Kypru, který je v současné době uzavřen pro návštěvníky a to minimálně do konce dubna 2020. Tato situace bude jistě mít negativní ekonomický dopad, jehož rozsah je velice těžké v současné době predikovat, nicméně místní vláda dělá velmi dobrá opatření, čili předpokládám, že do konce března se bude situace stabilizovat.

Co se týká společnosti Ta Meri Finance Pvt. Ltd. Cyprus, tak náš bussines nebyl v současné době nijak zasažen. Samozřejmě musíme očekávat určitý pokles objemů nový obchodů, nicméně naše současné portfolio je natolik silné, že výpadek části nových obchodů nás neohrozí a samozřejmě neohrozí ani naše závazky vůči vám, našim partnerům.

Pokud by se situace nějakým výrazným způsobem změnila budeme vás informovat, nicméně bych ještě jednou rád zopakoval, že díky našemu silnému portfoliu a skladbě klientů, neočekávám, žádný signifikantní dopad současné situace na hospodářské výsledky Ta Meri Finance Pvt. Ltd. a Ta Meri Group a.s.

S přátelským pozdravem

Roman Vavroň
CEO Ta Meri Finance Pvt. Ltd.

Zpět na Archiv článků


Dne 1. 4. 2024 proběhlo sloučení (fúze) SNAPCORE a.s. se společností SNP INVEST, investičním fondem. Výsledkem je vytvoření jedné společnosti, která se stává nástupcem obou původních. Společnost SNAPCORE a.s. tímto zanikla a veškerá práva, povinnosti a závazky přešly na společnost SNP INVEST, investiční fond, a.s.

V případě jakýchkoliv dotazů, nejen k proběhlé fúzi, jsme Vám plně k dispozici na kontaktních spojeních uvedených na našem webu www.snpinvest.cz.

Jménem společnosti SNAPCORE a.s. Vám děkujeme za dosavadní důvěru. A nově jménem společnosti SNP INVEST, investiční fond, a.s. se těšíme na novou kapitolu.


Zavřít | Navštívit snpinvest.cz