Zpráva z čínské pobočky MBA Consult

03. 04. 2020

Dobrá zpráva, v Číně je teď situace pro zhodnocování investic našich investorů velmi příznivá.  Před konkurencí jsme teď o pár kroků napřed. Všechna naše oddělení včetně všech tří call center pracují na plno na dálku, zatímco kanceláře naší konkurence stále ještě zůstávají zavřené. Přečtěte si, jaké příležitosti trh v Číně nabízí.

M.B.A. Consulting China, čínská pobočka společnosti MBA Consult, plně obnovila svou činnost. Všechna tři call centra, která se nacházejí ve městech Nanchang, Anshan a Shijiazhuang, pracují na 100 %.

„Náš výkon je dnes na stejné úrovni jako před krizí způsobenou koronavirem. Navíc je pro nás situace na trhu příznivá. Téměř nikdo z naší konkurence stále ještě nepracuje, a stejně tak zůstávají zavřená i interní oddělení vymáhání pohledávek našich klientů. To nám dává obrovskou příležitost získat nová portfolia, na kterých můžeme pracovat. To, o čem se nám před krizí mohlo jen zdát, se dnes stává skutečností. Naši klienti nám nabízejí kvalitní portfolia, která by jinak jejich vlastní oddělení vymáhala sama.

Díky velkému nárůstu spravovaných pohledávek je teď jediným našim problémem nedostatek kvalifikovaných pracovníků.  Ale na druhou stranu máme profesionální a zkušený HR tým, který si s touto výzvou během krátké doby jistě poradí.

V současné chvíli se musíme soustředit na tři základní parametry:

1/ maximální využití stávající kapacity

2/ efektivní nábor nových kolegů

3/ pečlivou a kvalitní analýzu nabízených portfolií.

Pokud se nám tyto tři parametry protnou, tak tuto příležitost zúročíme a dosáhneme tím více než plánovaného meziročního růstu.

Věříme svému týmu a uděláme vše, že to dokážeme.

 

Gai HuiLin, generální ředitel společnosti M.B.A. Consulting China

Boris Gazovič, management MBA Consult

Zpět na Archiv článků