r2p Singapore: aktuální přehled spravovaných portfolií

21. 05. 2020

Naše společnost r2p Singapore se specializuje na analýzu a odkup nesplacených pohledávek. V letošním a loňském roce uskutečnila řadu lukrativních obchodů. Podívejte se, jaké odkupy dluhových portfolií dosud zrealizovala. 

  • Od společnosti Home Credit Indonesia získala v pořadí již druhý dluhový balík. Jde o zatím největší odkup, který jsme v Indonésii uskutečnili. K odkupu prvního portfolia od indonéské divize společnosti Home Credit došlo dříve v tomto roce.
  • V březnu nakoupila r2p Singapore portfolio v hodnotě 1 179 119 eur od Slovenské spořitelny. Ta je slovenskou jedničkou mezi komerčními bankami poskytujícími komplexní bankovní služby. 
  • Ve správě společnosti máme také dva dluhové balíky odkoupené od společnosti Danabijak specializující se na online krátkodobé půjčky, a to v hodnotě 1 922 693 a 176 806 eur. V květnu došlo k podpisu smlouvy o odkupu třetího portfolia.
  • Společnost Julo, specializující se na online krátkodobé půjčky skrze mobilní aplikaci, nám začátkem roku prodala dluhový balík v hodnotě 4 122 374 eur. 
  • Loňský rok se nám podařilo uskutečnit nákup portfolií od společností Moola Lending Corporation, a to v hodnotě 3 895 058 eur, PT Alfa Fintech Indonesia v hodnotě 3 171 169 eur, PT Crediton Group Indonesia v hodnotě 303 534 eur a Uploan v hodnotě 145 431 eur. 

 

 

Zpět na Archiv článků


Dne 1. 4. 2024 proběhlo sloučení (fúze) SNAPCORE a.s. se společností SNP INVEST, investičním fondem. Výsledkem je vytvoření jedné společnosti, která se stává nástupcem obou původních. Společnost SNAPCORE a.s. tímto zanikla a veškerá práva, povinnosti a závazky přešly na společnost SNP INVEST, investiční fond, a.s.

V případě jakýchkoliv dotazů, nejen k proběhlé fúzi, jsme Vám plně k dispozici na kontaktních spojeních uvedených na našem webu www.snpinvest.cz.

Jménem společnosti SNAPCORE a.s. Vám děkujeme za dosavadní důvěru. A nově jménem společnosti SNP INVEST, investiční fond, a.s. se těšíme na novou kapitolu.


Zavřít | Navštívit snpinvest.cz