Duben, další příznivý měsíc pro r2p Singapore

20. 05. 2021

V dubnu naše společnost r2p Singapore, která se specializuje na analýzu a odkup nesplacených pohledávek, svými výsledky znovu nadmíru splnila stanovené plány.

„V dubnu dosáhl náš celkový výkon 108,80 procent stanoveného plánu,” stojí ve zprávě společnosti. Bylo to především díky vynikajícím výsledkům u velkých portfolií indonéské divize non finanční bankovní instituce, která dosáhla až 139,64 procent plánu. Skvěle si vedla i portfolia českých a slovenských společností, která se dostala až na 137,96 procent stanoveného plánu. Co se týče portfolií z USA, i ta dosahují výborných výsledků a plní přibližně 200 procent z plánu.

Je však třeba se zaměřit na dluhový balík kalifornské společnosti poskytující nezajištěné půjčky na splátky, který aktuálně nedosahuje čísel podle našich očekávání. Nicméně, v blízké budoucnosti plánujeme zahájit soudní vymáhání pohledávek a věříme, že to přinese dobré výsledky.

V dubnu došlo k nákupu dvou nových portfolií, jedno zbrusu nové od singapurské rychle se rozvíjející fintech společnost a dále již sedmé od indonéské společnosti poskytující krátkodobé hotovostní půjčky bez zástavy. Celková hodnota obou portfolií je 31 846 364 eur.

Zpět na Archiv článků


Dne 1. 4. 2024 proběhlo sloučení (fúze) SNAPCORE a.s. se společností SNP INVEST, investičním fondem. Výsledkem je vytvoření jedné společnosti, která se stává nástupcem obou původních. Společnost SNAPCORE a.s. tímto zanikla a veškerá práva, povinnosti a závazky přešly na společnost SNP INVEST, investiční fond, a.s.

V případě jakýchkoliv dotazů, nejen k proběhlé fúzi, jsme Vám plně k dispozici na kontaktních spojeních uvedených na našem webu www.snpinvest.cz.

Jménem společnosti SNAPCORE a.s. Vám děkujeme za dosavadní důvěru. A nově jménem společnosti SNP INVEST, investiční fond, a.s. se těšíme na novou kapitolu.


Zavřít | Navštívit snpinvest.cz