Měsíční report: rok 2021 jsme uzavřeli optimisticky a s povzbudivými výsledky

13. 01. 2022

V prosinci vykázala společnost r2p Singapore, která se specializuje na analýzu a odkup nesplacených pohledávek, výborné výsledky a splnila stanovené plány.

„Poslední kvartál v roce 2021 jsme uzavřeli s povzbudivými výsledky.  Výkon našich portfolií dosáhl tento měsíc hranice 115,30 %,” stojí ve zprávě společnosti.

Do naší sbírky přibylo další nové portfolio od jedné z předních indonéských mikrofinančních společností. Hodnota portfolia dosahuje 295 330 eur. Celkově se tak navýšila hodnota pohledávek na 348 206 482 eur.

„Pokud porovnáme výsledky podle regionů, leader je jasný – Indonésie a Česká republika vykazují výkonnost celkově 113 % a 166 %,“ stojí dále ve zprávě.

Na Slovensku a v České republice máme několik želízek v ohni, od kterých očekáváme slibné výsledky. Pokračujeme v nákupu dalších nových portfolií, a to již od současných i nových partnerů. Společnost r2p Singapore eviduje ve své správě celkem 47 portfolií rozprostřených v Indonésii, Evropě a USA.

Zpět na Archiv článků


Dne 1. 4. 2024 proběhlo sloučení (fúze) SNAPCORE a.s. se společností SNP INVEST, investičním fondem. Výsledkem je vytvoření jedné společnosti, která se stává nástupcem obou původních. Společnost SNAPCORE a.s. tímto zanikla a veškerá práva, povinnosti a závazky přešly na společnost SNP INVEST, investiční fond, a.s.

V případě jakýchkoliv dotazů, nejen k proběhlé fúzi, jsme Vám plně k dispozici na kontaktních spojeních uvedených na našem webu www.snpinvest.cz.

Jménem společnosti SNAPCORE a.s. Vám děkujeme za dosavadní důvěru. A nově jménem společnosti SNP INVEST, investiční fond, a.s. se těšíme na novou kapitolu.


Zavřít | Navštívit snpinvest.cz