Měsíční report: v březnu plnila společnost r2p Singapore plány na 113 %

02. 05. 2022

I přes komplikovanou politickou situaci ve společnosti se r2p Singapore, která se specializuje na analýzu a odkup nesplacených pohledávek, daří plnit plány nad stanovenou hranicí. V březnu dosáhl výkon portfolií, které má společnost ve správě, 113 %.

Společnost r2p Singapore eviduje ve své správě celkem 52 portfolií rozprostřených v Asii, Evropě a Americe. Šestnáct z nich plnilo plány přes 100 %. Dvě dluhová portfolia odkoupená od asijských společností plnila plána dokonce na 200 %. Celková hodnota pohledávek ve správě společnosti dosahuje v současnosti 372,6 milionů eur. Tento objem tvoří více než 1 milion dluhových portfolií ve správě.

V současnosti pracuje společnost na nákupu dalších portfolií.

Zpět na Archiv článků


Dne 1. 4. 2024 proběhlo sloučení (fúze) SNAPCORE a.s. se společností SNP INVEST, investičním fondem. Výsledkem je vytvoření jedné společnosti, která se stává nástupcem obou původních. Společnost SNAPCORE a.s. tímto zanikla a veškerá práva, povinnosti a závazky přešly na společnost SNP INVEST, investiční fond, a.s.

V případě jakýchkoliv dotazů, nejen k proběhlé fúzi, jsme Vám plně k dispozici na kontaktních spojeních uvedených na našem webu www.snpinvest.cz.

Jménem společnosti SNAPCORE a.s. Vám děkujeme za dosavadní důvěru. A nově jménem společnosti SNP INVEST, investiční fond, a.s. se těšíme na novou kapitolu.


Zavřít | Navštívit snpinvest.cz