Měsíční report: v dubnu došlo k dalšímu rozšíření portfolia

29. 05. 2023

Zatímco někoho pohltila jarní únava, nás stále neopouští vlna energie ani pozitivních výsledků. Společnost R2P INVEST PTE.LTD, která se specializuje na analýzu a odkup nesplacených pohledávek, opět zaznamenává pozitivní výsledky a těší se z nového odkupu. 

Stávající portfolia, která se od začátku roku rozšířila o několik nových přírůstků, si nadále vedou velmi dobře. I tentokrát plní stanovené plány nad míru, tentokrát s výsledkem 103,69 %. A s novými přírůstky stále pokračujeme.

I v dubnu jsme zrealizovali odkup nového portfolia, tentokrát z oblasti asijského trhu. Jedná se o pohledávky jedné z největších filipínských bank s hodnotou 71 408 385 eur. Celková hodnota portfolií naší společnosti se tak opět zvyšuje na částku 715 748 041 eur.

Zpět na Archiv článků


Dne 1. 4. 2024 proběhlo sloučení (fúze) SNAPCORE a.s. se společností SNP INVEST, investičním fondem. Výsledkem je vytvoření jedné společnosti, která se stává nástupcem obou původních. Společnost SNAPCORE a.s. tímto zanikla a veškerá práva, povinnosti a závazky přešly na společnost SNP INVEST, investiční fond, a.s.

V případě jakýchkoliv dotazů, nejen k proběhlé fúzi, jsme Vám plně k dispozici na kontaktních spojeních uvedených na našem webu www.snpinvest.cz.

Jménem společnosti SNAPCORE a.s. Vám děkujeme za dosavadní důvěru. A nově jménem společnosti SNP INVEST, investiční fond, a.s. se těšíme na novou kapitolu.


Zavřít | Navštívit snpinvest.cz