Představení fondu r2p invest na ekonomickém portálu

25. 09. 2023

Představit náš fond novým lidem, na novém místě, nás vždy těší. A když se k tomu navíc můžeme podělit o naše aktuální úspěchy, radost se násobí. Tentokrát jsme, přesně v tomto směru, prezentovali fond r2p invest SICAV a.s. čtenářům portálu Kurzy.cz. V krátkém článku, o který se postaral Petr Žáček, jsme se věnovali, mimo jiné, výsledkům z poslední výroční zprávy. A vy si ho můžete celý přečíst již teď na webu Kurzy.cz.

Zpět na Archiv článků


Dne 1. 4. 2024 proběhlo sloučení (fúze) SNAPCORE a.s. se společností SNP INVEST, investičním fondem. Výsledkem je vytvoření jedné společnosti, která se stává nástupcem obou původních. Společnost SNAPCORE a.s. tímto zanikla a veškerá práva, povinnosti a závazky přešly na společnost SNP INVEST, investiční fond, a.s.

V případě jakýchkoliv dotazů, nejen k proběhlé fúzi, jsme Vám plně k dispozici na kontaktních spojeních uvedených na našem webu www.snpinvest.cz.

Jménem společnosti SNAPCORE a.s. Vám děkujeme za dosavadní důvěru. A nově jménem společnosti SNP INVEST, investiční fond, a.s. se těšíme na novou kapitolu.


Zavřít | Navštívit snpinvest.cz