Listopad se pro r2p Singapore nesl v duchu stabilního vývoje

15. 12. 2020

V listopadu evidovala naše společnost r2p Singapore, která se specializuje na analýzu a odkup nesplacených pohledávek, další uspokojivé výsledky.

„Abychom tuto skutečnost vyjádřili v číslech, můžeme říct, že jsme splnili plány na 100,80 procent,“ uvádí společnost ve zprávě. Výborně se daří například čtvrtému portfoliu odkoupenému od indonéské společnosti poskytující online krátkodobé hotovostní půjčky. „Toto portfolio máme ve správě pouze 4 měsíce, ale už teď jsme z hlediska čistého sběru překročili kupní cenu,“ stojí ve zprávě.

Plány se společnosti daří plnit i navzdory tomu, že některá portfolia nejsou tak výkonná. Tento kontinuální růst je stabilní díky diverzifikaci portfolií (celkem 24 portfolií) v různých částech světa počínaje asijským regionem, přes Evropu a končící Amerikou. Konkrétně se jedná o filipínský a indonéský trh, Kazachstán, Slovensko a USA.

V listopadu do naší správy přibylo druhé portfolio od indonéské společnosti poskytující krátkodobé hotovostní půjčky bez zástavy, a to v hodnotě 129 927 eur. Díky tomu je hodnota všech portfolií ve správě 127 272 696 eur. Celkově se jedná o necelých 411 tisíc jednotlivých případů.

Zpět na Archiv článků


Dne 1. 4. 2024 proběhlo sloučení (fúze) SNAPCORE a.s. se společností SNP INVEST, investičním fondem. Výsledkem je vytvoření jedné společnosti, která se stává nástupcem obou původních. Společnost SNAPCORE a.s. tímto zanikla a veškerá práva, povinnosti a závazky přešly na společnost SNP INVEST, investiční fond, a.s.

V případě jakýchkoliv dotazů, nejen k proběhlé fúzi, jsme Vám plně k dispozici na kontaktních spojeních uvedených na našem webu www.snpinvest.cz.

Jménem společnosti SNAPCORE a.s. Vám děkujeme za dosavadní důvěru. A nově jménem společnosti SNP INVEST, investiční fond, a.s. se těšíme na novou kapitolu.


Zavřít | Navštívit snpinvest.cz