Měsíční report: leden otevřel bránu úspěšnému roku 2023

22. 02. 2023

Jak na Nový rok, tak po celý rok. Pokud je na přísloví špetka pravdy, společnost R2P INVEST PTE.LTD, která se specializuje na analýzu a odkup nesplacených pohledávek, čeká úspěšný rok 2023. Nový rok totiž zahájila úspěšnými lednovými výsledky. 

Podobně jako v během uplynulého roku, i v lednu jsme jsme splnili stanovené plány, a to na 106,1 %. Nejlépe si vedla portfolia z Indonésie, Filipín, České republiky a Mexika.

V průběhu ledna jsme navíc dokončili odkup šesti nových portfolií a rozšířili tak celkový počet spravovaných portfolií na 69 s celkovým dluhem 487 522 885 eur. Aktuálně se náš tým soustředí na zpracování nového směru prezentace společnosti a dále pracuje na rozšíření portfolia pohledávek.

Zpět na Archiv článků


Dne 1. 4. 2024 proběhlo sloučení (fúze) SNAPCORE a.s. se společností SNP INVEST, investičním fondem. Výsledkem je vytvoření jedné společnosti, která se stává nástupcem obou původních. Společnost SNAPCORE a.s. tímto zanikla a veškerá práva, povinnosti a závazky přešly na společnost SNP INVEST, investiční fond, a.s.

V případě jakýchkoliv dotazů, nejen k proběhlé fúzi, jsme Vám plně k dispozici na kontaktních spojeních uvedených na našem webu www.snpinvest.cz.

Jménem společnosti SNAPCORE a.s. Vám děkujeme za dosavadní důvěru. A nově jménem společnosti SNP INVEST, investiční fond, a.s. se těšíme na novou kapitolu.


Zavřít | Navštívit snpinvest.cz