This page is available in Czech language only.

Měsíční report: leden otevřel bránu úspěšnému roku 2023

22. 02. 2023

Jak na Nový rok, tak po celý rok. Pokud je na přísloví špetka pravdy, společnost R2P INVEST PTE.LTD, která se specializuje na analýzu a odkup nesplacených pohledávek, čeká úspěšný rok 2023. Nový rok totiž zahájila úspěšnými lednovými výsledky. 

Podobně jako v během uplynulého roku, i v lednu jsme jsme splnili stanovené plány, a to na 106,1 %. Nejlépe si vedla portfolia z Indonésie, Filipín, České republiky a Mexika.

V průběhu ledna jsme navíc dokončili odkup šesti nových portfolií a rozšířili tak celkový počet spravovaných portfolií na 69 s celkovým dluhem 487 522 885 eur. Aktuálně se náš tým soustředí na zpracování nového směru prezentace společnosti a dále pracuje na rozšíření portfolia pohledávek.

Zpět na Archiv článků


On 1 April 2024, SNAPCORE a.s. merged with SNP INVEST investment fund. The result is the creation of one company, which becomes the successor of both original companies. SNAPCORE a.s. was dissolved and all rights, obligations and liabilities were transferred to SNP INVEST, investiční fond, a.s.

If you have any questions, not only about the merger, we are at your full disposal at the contact links listed on our website www.snpinvest.cz.

On behalf of SNAPCORE a.s. we thank you for your trust so far. And on behalf of SNP INVEST, Investment Fund, Inc., we look forward to a new chapter.


Close | Visit snpinvest.cz