Měsíční report: První měsíc prázdnin v pracovním nasazení

18. 08. 2023

Relax u vody nebo prázdniny na chatě, to je krásná představa. My ji ale vyměnili za dobrý pocit a červenec strávili pozitivním vývojem naší společnosti. Společnost R2P INVEST PTE.LTD, která se specializuje na analýzu a odkup nesplacených pohledávek, v červenci opět slavila úspěšné výsledky a doplnila portfolio o další přírůstek.

Stávající portfolia nám i nadále dělají radost a vykazují kontinuálně pozitivní výsledky. V červenci splnila stanovený plán na 106,66 % a my se mezi tím mohli věnovat novému rozšíření portfolií. Díky tomu se jejich počet zvýšil na 87 a celková hodnota portfolií se vyšplhala na 744 516 104 eur.

Našim novým přírůstkem se stal odkup pohledávek od kazašské finanční společnosti, která se zaměřuje na online půjčky bez nutnosti osobního kontaktu či předkládání mnoha dokumentů. Svým klientům poskytuje služby z pohodlí domova, které jsou vyřízené do 10 minut. Hodnota portfolia dosahuje 5 921 317 eur.

Zpět na Archiv článků


Dne 1. 4. 2024 proběhlo sloučení (fúze) SNAPCORE a.s. se společností SNP INVEST, investičním fondem. Výsledkem je vytvoření jedné společnosti, která se stává nástupcem obou původních. Společnost SNAPCORE a.s. tímto zanikla a veškerá práva, povinnosti a závazky přešly na společnost SNP INVEST, investiční fond, a.s.

V případě jakýchkoliv dotazů, nejen k proběhlé fúzi, jsme Vám plně k dispozici na kontaktních spojeních uvedených na našem webu www.snpinvest.cz.

Jménem společnosti SNAPCORE a.s. Vám děkujeme za dosavadní důvěru. A nově jménem společnosti SNP INVEST, investiční fond, a.s. se těšíme na novou kapitolu.


Zavřít | Navštívit snpinvest.cz