Měsíční report: prázdniny jsme zakončili novými odkupy

18. 09. 2023

Zatímco někdo prožívá konec prázdnin se smutkem, my jsme na konci srpna slavili.  Společnost R2P INVEST PTE.LTD, která se specializuje na analýzu a odkup nesplacených pohledávek, totiž v srpnu opět prokázala svou sílu a těšila se z pozitivních výsledků a odkupu nových pohledávek.

Díky tomu, že jsme v průběhu prázdnin neusnuli na vavřínech, se nyní můžeme radovat nejen z pozitivních výsledků, které dosáhly 107,47 % stanoveného plánu. Počet našich portfolií opět stoupl, konkrétně na 89, z nichž největší podíl pochází z oblasti Indonésie.

Mezi nové přírůstky patří další portfolio kazašské finanční společnosti s hodnotou 962 452 eur. Společnost se zaměřuje na online půjčky bez nutnosti osobního kontaktu či předkládání mnoha dokumentů. Svým klientům poskytuje služby z pohodlí domova, které jsou vyřízené do 10 minut.

Další je portfolio jednoho z největších českých online obchodů, který od roku 2014 působí také na Slovensku a v dalších zemích EU. Hodnota tohoto portfolia dosahuje 648 574 eur. Celková hodnota všech našich portfolií je aktuálně 746 127 130 eur.

Zpět na Archiv článků


Dne 1. 4. 2024 proběhlo sloučení (fúze) SNAPCORE a.s. se společností SNP INVEST, investičním fondem. Výsledkem je vytvoření jedné společnosti, která se stává nástupcem obou původních. Společnost SNAPCORE a.s. tímto zanikla a veškerá práva, povinnosti a závazky přešly na společnost SNP INVEST, investiční fond, a.s.

V případě jakýchkoliv dotazů, nejen k proběhlé fúzi, jsme Vám plně k dispozici na kontaktních spojeních uvedených na našem webu www.snpinvest.cz.

Jménem společnosti SNAPCORE a.s. Vám děkujeme za dosavadní důvěru. A nově jménem společnosti SNP INVEST, investiční fond, a.s. se těšíme na novou kapitolu.


Zavřít | Navštívit snpinvest.cz