TA MERI FINANCE jako jedna z mála společností na Kypru bude poskytovat zpětný leasing vozidel.

16. 04. 2020

Karanténa je i na Kypru nadále prodloužena do 30.4.2020. Situace se ale postupně stabilizuje a společnost TA MERI FINANCE se nejen připravuje na návrat do běžného provozu, ale dokonce z aktuální situace, v porovnání s konkurencí, vychází s plusovými body.

—————————————————————-

Vážení obchodní partneři, přátelé,

přináším vám další informace o aktuální situaci na Kypru.

Kyperská vláda prodloužila karanténu do 30.4.2020, nicméně lze, s vysokou mírou pravděpodobnosti, předpokládat, že k dalšímu prodloužení nedojde, jelikož situace na Kypru se stabilizovala. V této souvislosti, jsme připravili plán rozvoje našeho obchodního modelu. Dovoluji si tedy ve zkratce s vámi sdílet priority naší společnosti pro období květen – prosinec 2020.

Přestože si plně uvědomuji vážnost situace, je třeba opět nastartovat ekonomický život. Zde jsou tedy výše avizované priority společnosti TA MERI FINANCE PVT. LTD.

1. Lze předpokládat téměř s jistotou, že kyperské banky, které v poslední době začaly být více aktivní v oblasti financování nových vozů, se opět stáhnou, jelikož automotive business považují jako rizikovější oblast. Tuto situaci jsem opakovaně zažil jako ředitel ve Volkswagen Financial Services AG a to jak v České republice, tak v Indii. Díky tomu nám na kyperském trhu ubude konkurence.

2. Většina obchodních společností bude potřebovat provozní hotovost a zde přichází naše unikátní příležitost, protože jsme jedinou společností na ostrově, která má know-how, systém a zkušenosti k tomu, abychom mohli poskytnout zpětný leasing.

“To tedy znamená, že budeme mít značnou konkurenční výhodu v odkupu vozidel a zpětného inkasování míry leasingového úvěru ve výši, která nebude tolik omezovaná konkurenčními nabídkami.”

3. Dle našeho pečlivého zhodnocení nemá a nebude mít aktuální situace žádný dopad na trh luxusních vozů.

Doufám, že tyto informace jsou pozitivní vzpruhou pro vás a že spolu i tento rok překročíme plánovaný růst naší společnosti.

Přeji hezký den do České republiky.

S úctou
Roman Vavroň
CEO TA MERI FINANCE PVT. LTD.

Paphos 15.4.2020

Zpět na Archiv článků