Měsíční report: v únoru jsme plnili plány na 113 %

18. 03. 2022

Nad událostmi v posledních týdnech nám sice hlava stojí, avšak naše portfolia šlapou dál. V únoru vykázala naše společnost r2p Singapore, která se specializuje na analýzu a odkup nesplacených pohledávek, výborné výsledky a splnila stanovené plány.

„Předně ale chceme vyjádřit lítost nad oběťmi této nesmyslné války a vyjádřit podporu Ukrajině  v jejím boji proti okupantům. Stejně jako spousty dalších, i my jsme se vydali cestou finanční a materiální podpory. Mísí se v nás vztek, bezmoc ale také naděje, že se připravují mírová jednání a tento svět ohrožující konflikt bude brzy zažehnán,“ stojí ve zprávě společnosti.

Přes všechno, co se ve světě děje, plnila společnost plány na 113,2 procenta. V únoru došlo ke koupi několika nových portfolií. Jedná se například o portfolio nesplacených pohledávek od přední finanční mexické společnosti, která operuje na mexickém a brazilském trhu a v USA. Hodnota dluhového balíku přesahuje 20,5 milionu eur.

Objevujeme nová území

„Dále s radostí oznamujeme, že do naší správy přibylo první portfolio z Kazachstánu. Pevně věříme, že nová spolupráce bude úspěšná . Již teď pracujeme na uzavření dalších obchodů na tomto území,“ stojí ve správě společnosti.

Výkon našich portfolií v Česku přesahuje 171,9 %, indonéská portfolia generují zisk na 111,7 %. Společnost r2p Singapore eviduje ve své správě celkem 51 portfolií rozprostřených v Asii, Evropě a Americe.

Zpět na Archiv článků