Měsíční report: V únoru slavíme hranici 70 portfolií

27. 03. 2023

Začíná být trendem, že s měsíčním reportem přinášíme pozitivní zprávy. A jinak domu nebude ani tentokrát. Společnost R2P INVEST PTE.LTD, která se specializuje na analýzu a odkup nesplacených pohledávek, v únoru opět zaznamenala úspěšné výsledky. 

Většina pohledávkových portfolií společnosti si vedla nad stanovený plán a celkově ho splnila na 105,6 %. Přestože byl únor kratší než ostatní měsíce roku, stihli jsme získat jedno nové portfolio a navýšit tak jejich celkový počet na rovných 70. Hodnota portfolia dosahuje nyní dosahuje 510 393 755 eur.

Zpět na Archiv článků


Dne 1. 4. 2024 proběhlo sloučení (fúze) SNAPCORE a.s. se společností SNP INVEST, investičním fondem. Výsledkem je vytvoření jedné společnosti, která se stává nástupcem obou původních. Společnost SNAPCORE a.s. tímto zanikla a veškerá práva, povinnosti a závazky přešly na společnost SNP INVEST, investiční fond, a.s.

V případě jakýchkoliv dotazů, nejen k proběhlé fúzi, jsme Vám plně k dispozici na kontaktních spojeních uvedených na našem webu www.snpinvest.cz.

Jménem společnosti SNAPCORE a.s. Vám děkujeme za dosavadní důvěru. A nově jménem společnosti SNP INVEST, investiční fond, a.s. se těšíme na novou kapitolu.


Zavřít | Navštívit snpinvest.cz