This page is available in Czech language only.

Příznivý vývoj situace na Kypru – informace pro investory

03. 04. 2020

CEO TA MERI Group, pan Roman Vavroň, má ve svém dopise pro obdchodní partnery TA MERI FINANCE PVT: LTD. CYPRUS hned několik dobrých zpráv. Přečtěte si více o vývoji současné situace na Kypru.

Vážení obchodní partneři, přátelé,

jak jsem již avizoval ve své předešlé zprávě, chci vás informovat o aktuálním vývoji situace na Kypru.

V současné době je karanténa vyhlášena do 13.4.2020, nicméně s vysokou pravděpodobností lze předpokládat její rozšíření do 30.4.2020. Vedle této negativní zprávy jsem moc rád, že se s vámi mohu podělit naopak o velmi pozitivní vývoj našich opatření:

1) Kyperská vláda rozhodla o kompenzaci platů zaměstnanců ve výši 60% za období březen – duben 2020

2) Vyjednali jsme snížení nájemného ve výši 50% na období březen – duben 2020

3) Home Office jsme využili k dokončení vývoje software, což nám nyní umožňje flexibilně reagovat na situaci a to tím, že můžeme upravovat podmínky smluv dle požadavku klientů s ohledem na změnu jejich příjmů v důsledku COVID-19. Týká se to samozřejmě pouze klientů, kteří nejsou ve zpoždění se splátkami. Tímto krokem zajistíme, že dlužníci budou nadále splácet, tedy naše aktiva nebudou nijak ohrožena.

4) V pondělí rozešleme hromadný email našim klientům, kde je budeme o této možnosti informovat tak, abychom byli schopni reagovat na očekávanou poptávku po změně podmínek smluv.

Díky všem těmto opatřením, zůstane TA MERI FINANCE PVT: LTD. CYPRUS v dobré finanční kondici a investiční riziko se nijak nezvýší. To i v případě, že karanténa bude prodloužena do 30.4.2020.

S úctou

Roman Vavroň

CEO TA MERI Group

Zpět na Archiv článků


On 1 April 2024, SNAPCORE a.s. merged with SNP INVEST investment fund. The result is the creation of one company, which becomes the successor of both original companies. SNAPCORE a.s. was dissolved and all rights, obligations and liabilities were transferred to SNP INVEST, investiční fond, a.s.

If you have any questions, not only about the merger, we are at your full disposal at the contact links listed on our website www.snpinvest.cz.

On behalf of SNAPCORE a.s. we thank you for your trust so far. And on behalf of SNP INVEST, Investment Fund, Inc., we look forward to a new chapter.


Close | Visit snpinvest.cz