This page is available in Czech language only.

Fairdip Finance: výsledky za první pololetí 2020

11. 08. 2020

Výsledky z července jasně dokazují, že po krátkodobém oslabení způsobeném světovou pandemií se naše společnost Fairdip Finance zotavila. Během karantény i po karanténě společnost přijala nezbytná opatření ke snížení nákladů, aby předešla hrozícím rizikům.

Byla například omezena výplata nových půjček. Po nepříliš příznivém dubnu a květnu se tržby v červnu vrátily na úroveň před karanténou (3 miliony ruských rublů) a v červenci se prudce zvýšily a dosáhly 13,8 milionu ruských rublů. Tím překročily plán o 38 procent. Stalo se tak díky nové obchodní linii, na kterou jsme se zaměřili.

Stejně tak se zotavila i schopnost našich klientů splácet. V důsledku karantény v dubnu a květnu splátkovost poklesla, avšak v červnu a červenci se vrátila na úroveň před krizí.

Navzdory všem rizikům, které současná situace přinesla, má společnost Fairdip Finance jedinečnou příležitost posílit na trhu. V důsledku pandemie ruská ekonomika zpomalila a banky omezily vyplácení nových půjček kvůli obavám spojeným se schopností klientů splácet dluhy. Tato situace otevírá dveře společnostem, které vyplácejí půjčky jištěné nemovitostmi. Mezi ně patří i Fairdip Finance.

Zpět na Archiv článků


On 1 April 2024, SNAPCORE a.s. merged with SNP INVEST investment fund. The result is the creation of one company, which becomes the successor of both original companies. SNAPCORE a.s. was dissolved and all rights, obligations and liabilities were transferred to SNP INVEST, investiční fond, a.s.

If you have any questions, not only about the merger, we are at your full disposal at the contact links listed on our website www.snpinvest.cz.

On behalf of SNAPCORE a.s. we thank you for your trust so far. And on behalf of SNP INVEST, Investment Fund, Inc., we look forward to a new chapter.


Close | Visit snpinvest.cz