This page is available in Czech language only.

V říjnu plnila naše společnost r2p Singapore plány na 114 procent

12. 11. 2020

V říjnu evidovala naše společnost r2p Singapore, která se specializuje na analýzu a odkup nesplacených pohledávek, další uspokojivé výsledky.

„Abychom tuto skutečnost vyjádřili v číslech, můžeme říct, že jsme splnili plány na 114 procent,“ uvádí společnost ve zprávě. Křivka kontinuálně stoupá i navzdory tomu, že portfolia na Slovensku ukazují mírný pokles kvůli koronavirové situaci a odloženým soudním řízením. Tento kontinuální růst je stabilní díky diverzifikací portfolií (celkem 22 portfolií) v různých částech světa počínaje asijským regionem, přes Evropu a končící Amerikou. Konkrétně se jedná o filipínský a indonéský trh, Kazachstán, Slovensko a USA.

V říjnu do naší správy přibylo další, již třetí, portfolio od Indonéská divize nebankovní finanční instituce založené v České republice poskytující online a offline služby, které generovalo velmi dobré výsledky. Stejně tak došlo k nákupu dluhového balíku od kazachstánské finanční společnosti a v řadě druhého portfolia od americké finanční společnosti. Díky těmto nákupům se hodnota všech našich portfolií zvýšila o 16 606 733 eur.

Zpět na Archiv článků


On 1 April 2024, SNAPCORE a.s. merged with SNP INVEST investment fund. The result is the creation of one company, which becomes the successor of both original companies. SNAPCORE a.s. was dissolved and all rights, obligations and liabilities were transferred to SNP INVEST, investiční fond, a.s.

If you have any questions, not only about the merger, we are at your full disposal at the contact links listed on our website www.snpinvest.cz.

On behalf of SNAPCORE a.s. we thank you for your trust so far. And on behalf of SNP INVEST, Investment Fund, Inc., we look forward to a new chapter.


Close | Visit snpinvest.cz