This page is available in Czech language only.

Ta Meri Finance meziročně rostla o 13 procent

09. 04. 2021

Bez ohledu na současnou situaci pokračuje společnost Ta Meri Finance na Kypru v růstu. V meziročním srovnání rostla o 13 %, a to z 1,4 milionu euro v prvním kvartálu 2020 na 1,6 milionu euro v prvním kvartálu v letošním roce. Není pochyb o tom, že současná situace nemá na byznys v oboru leasingu a financování vozidel žádný vliv.

Kyperská Ta Meri FINANCE PVT LTD je financována českou skupinu Ta Meri Group. Ta poskytuje finanční produkty jako jsou spotřebitelské úvěry, financování vozidel, technologií a dalších komodit. Nabízí tak investorům příležitost zhodnotit volný kapitál na evropských trzích s rozvíjejícími se ekonomikami.

Zpět na Archiv článků


On 1 April 2024, SNAPCORE a.s. merged with SNP INVEST investment fund. The result is the creation of one company, which becomes the successor of both original companies. SNAPCORE a.s. was dissolved and all rights, obligations and liabilities were transferred to SNP INVEST, investiční fond, a.s.

If you have any questions, not only about the merger, we are at your full disposal at the contact links listed on our website www.snpinvest.cz.

On behalf of SNAPCORE a.s. we thank you for your trust so far. And on behalf of SNP INVEST, Investment Fund, Inc., we look forward to a new chapter.


Close | Visit snpinvest.cz