This page is available in Czech language only.

Červenec – měsíc pro velké zakázky. Společnosti r2p Singapore se dařilo nad očekávání

23. 08. 2021

V červenci vykázala společnost r2p Singapore, která se specializuje na analýzu a odkup nesplacených pohledávek, výborné výsledky a splnila stanovené plány.

„Výkon našich portfolií dosáhl hranice 112,3 %,” stojí ve zprávě společnosti. V červenci došlo k nákupu dvou nových portfolií. Stejně jako v předchozích měsících, se jedná o portfolio od indonéské společnosti poskytující online krátkodobé hotovostní půjčky bez zástavy – tentokrát v hodnotě 269 588 eur. Poprvé v historii našeho fungování se nám také podařilo uzavřít dohodu se silným hráčem na asijském trhu. Jedná se o singapurskou finanční společnost, která operuje na 18 trzích napříč Asií. Hodnota odkoupeného balíku, který zahrnuje více než 300 tisíc případů, je 162 749 339 eur a my od něj máme vysoké očekávání.

Co se týče správy již dříve odkoupených portfolií, všechna vykazují uspokojivé výsledky. Vyzdvihnout můžeme portfolio od indonéské rychle se rozvíjející fintech společnosti – za tři měsíce práce se nám víceméně vrátila vynaložená investice. Stejně dobře pokračuje vývoj týkající se i ostatních portfolií, kterých máme ke konci července ve správě 39. Nejvíce dluhových balíků pochází z Indonésie (26), následně ze Slovenska (9), USA (3) a České republiky (1).

Zpět na Archiv článků


On 1 April 2024, SNAPCORE a.s. merged with SNP INVEST investment fund. The result is the creation of one company, which becomes the successor of both original companies. SNAPCORE a.s. was dissolved and all rights, obligations and liabilities were transferred to SNP INVEST, investiční fond, a.s.

If you have any questions, not only about the merger, we are at your full disposal at the contact links listed on our website www.snpinvest.cz.

On behalf of SNAPCORE a.s. we thank you for your trust so far. And on behalf of SNP INVEST, Investment Fund, Inc., we look forward to a new chapter.


Close | Visit snpinvest.cz