Vyruchai Dengi: výsledky za první pololetí 2020

12. 08. 2020

Koronavirová situace se nás dotkla stejně jako většiny byznysů v Rusku. Díky rychlému jednání a přizpůsobení se situaci se nám však povedlo minimalizovat ztráty a přizpůsobit se současné situaci na trhu. V dubnu, kdy Rusko vstoupilo do karantény, jsme byli nuceni uzavřít všechny naše pobočky i kanceláře. Přijali jsme však rychlá opatření a naplno jsme vstoupili do online prostředí a internetového bankovnictví. Hotline linku obsluhovalo 30 zaměstnanců z bezpečí svých domovů. V důsledku toho jsme plnili plány na 80 %.

Začátkem května byla naše firma uvedena na seznam společností, které se mohou vrátit zpět do fungování během karantény a začali jsme tak znovu otevírat naše pobočky. Protože banky začaly přísněji posuzovat rizikovost úvěrů, staly se menší finanční podniky velmi vyhledávané. Zájem ze strany klientů se zvýšil. V červenci bychom se podle našich předběžných propočtů měli dostat na úroveň před koronavirem.

Zpět na Archiv článků


Dne 1. 4. 2024 proběhlo sloučení (fúze) SNAPCORE a.s. se společností SNP INVEST, investičním fondem. Výsledkem je vytvoření jedné společnosti, která se stává nástupcem obou původních. Společnost SNAPCORE a.s. tímto zanikla a veškerá práva, povinnosti a závazky přešly na společnost SNP INVEST, investiční fond, a.s.

V případě jakýchkoliv dotazů, nejen k proběhlé fúzi, jsme Vám plně k dispozici na kontaktních spojeních uvedených na našem webu www.snpinvest.cz.

Jménem společnosti SNAPCORE a.s. Vám děkujeme za dosavadní důvěru. A nově jménem společnosti SNP INVEST, investiční fond, a.s. se těšíme na novou kapitolu.


Zavřít | Navštívit snpinvest.cz