This page is available in Czech language only.

Vyruchai Dengi: výsledky za první pololetí 2020

12. 08. 2020

Koronavirová situace se nás dotkla stejně jako většiny byznysů v Rusku. Díky rychlému jednání a přizpůsobení se situaci se nám však povedlo minimalizovat ztráty a přizpůsobit se současné situaci na trhu. V dubnu, kdy Rusko vstoupilo do karantény, jsme byli nuceni uzavřít všechny naše pobočky i kanceláře. Přijali jsme však rychlá opatření a naplno jsme vstoupili do online prostředí a internetového bankovnictví. Hotline linku obsluhovalo 30 zaměstnanců z bezpečí svých domovů. V důsledku toho jsme plnili plány na 80 %.

Začátkem května byla naše firma uvedena na seznam společností, které se mohou vrátit zpět do fungování během karantény a začali jsme tak znovu otevírat naše pobočky. Protože banky začaly přísněji posuzovat rizikovost úvěrů, staly se menší finanční podniky velmi vyhledávané. Zájem ze strany klientů se zvýšil. V červenci bychom se podle našich předběžných propočtů měli dostat na úroveň před koronavirem.

Zpět na Archiv článků


On 1 April 2024, SNAPCORE a.s. merged with SNP INVEST investment fund. The result is the creation of one company, which becomes the successor of both original companies. SNAPCORE a.s. was dissolved and all rights, obligations and liabilities were transferred to SNP INVEST, investiční fond, a.s.

If you have any questions, not only about the merger, we are at your full disposal at the contact links listed on our website www.snpinvest.cz.

On behalf of SNAPCORE a.s. we thank you for your trust so far. And on behalf of SNP INVEST, Investment Fund, Inc., we look forward to a new chapter.


Close | Visit snpinvest.cz