Pozitivní zprávy z Vyruchai Dengi: Říjen byl pro nás rekordním měsícem

02. 11. 2020

Nad Evropou a dalšími státy se kvůli současné situaci ohledně koronaviru stahují opět mračna. Ve Vyruchai Dengi však vládne více než pozitivní nálada. „Naše společnost zaznamenala v říjnu rekordní prodejní výsledky a s nimi i korespondující zisk,“ upozorňuje šéf úvěrové divize Petr Rasocha.

Petr Rasocha

Říjnový výsledek společnosti dokonce překonal předkoronavirové skóre v říjnu 2019. Za říjen v letošním roce eviduje společnost téměř o 10 % více schválených žádostí a čerpání úvěrů. Úspěchu společnost dosáhla i přes to, že se zpřísňují obchodní a úvěrové podmínky. „Tam, kde mnozí zpanikařili a stáhli se, jsme my zachovali chladnou hlavu. Dokonce si troufám říct, že jsme se chopili nové příležitosti na zcela nově vykolíkovaném hřišti,“ dodává Rasocha, který se v oboru pohybuje více než 25 let.

Výrazný podíl na růstu společnosti má poměrně sofistikovaná práce s dostupnými databázemi, zkušenost zaměstnanců a znalost trhu. Vyruchai Dengi je úvěrová společnot licencovaná centrální bankou Ruské federace, která se specializuje na POS-úvěrování na poli mikroúvěrů. Patří mezi lídry na ruském trhu. Je v majetku investičního fondu r2p invest SICAV a.s., jehož zakladatelem je společnost Snapcore.

Zpět na Archiv článků


Dne 1. 4. 2024 proběhlo sloučení (fúze) SNAPCORE a.s. se společností SNP INVEST, investičním fondem. Výsledkem je vytvoření jedné společnosti, která se stává nástupcem obou původních. Společnost SNAPCORE a.s. tímto zanikla a veškerá práva, povinnosti a závazky přešly na společnost SNP INVEST, investiční fond, a.s.

V případě jakýchkoliv dotazů, nejen k proběhlé fúzi, jsme Vám plně k dispozici na kontaktních spojeních uvedených na našem webu www.snpinvest.cz.

Jménem společnosti SNAPCORE a.s. Vám děkujeme za dosavadní důvěru. A nově jménem společnosti SNP INVEST, investiční fond, a.s. se těšíme na novou kapitolu.


Zavřít | Navštívit snpinvest.cz