This page is available in Czech language only.

Pozitivní zprávy z Vyruchai Dengi: Říjen byl pro nás rekordním měsícem

02. 11. 2020

Nad Evropou a dalšími státy se kvůli současné situaci ohledně koronaviru stahují opět mračna. Ve Vyruchai Dengi však vládne více než pozitivní nálada. „Naše společnost zaznamenala v říjnu rekordní prodejní výsledky a s nimi i korespondující zisk,“ upozorňuje šéf úvěrové divize Petr Rasocha.

Petr Rasocha

Říjnový výsledek společnosti dokonce překonal předkoronavirové skóre v říjnu 2019. Za říjen v letošním roce eviduje společnost téměř o 10 % více schválených žádostí a čerpání úvěrů. Úspěchu společnost dosáhla i přes to, že se zpřísňují obchodní a úvěrové podmínky. „Tam, kde mnozí zpanikařili a stáhli se, jsme my zachovali chladnou hlavu. Dokonce si troufám říct, že jsme se chopili nové příležitosti na zcela nově vykolíkovaném hřišti,“ dodává Rasocha, který se v oboru pohybuje více než 25 let.

Výrazný podíl na růstu společnosti má poměrně sofistikovaná práce s dostupnými databázemi, zkušenost zaměstnanců a znalost trhu. Vyruchai Dengi je úvěrová společnot licencovaná centrální bankou Ruské federace, která se specializuje na POS-úvěrování na poli mikroúvěrů. Patří mezi lídry na ruském trhu. Je v majetku investičního fondu r2p invest SICAV a.s., jehož zakladatelem je společnost Snapcore.

Zpět na Archiv článků


On 1 April 2024, SNAPCORE a.s. merged with SNP INVEST investment fund. The result is the creation of one company, which becomes the successor of both original companies. SNAPCORE a.s. was dissolved and all rights, obligations and liabilities were transferred to SNP INVEST, investiční fond, a.s.

If you have any questions, not only about the merger, we are at your full disposal at the contact links listed on our website www.snpinvest.cz.

On behalf of SNAPCORE a.s. we thank you for your trust so far. And on behalf of SNP INVEST, Investment Fund, Inc., we look forward to a new chapter.


Close | Visit snpinvest.cz