Měsíční report: prosinec byl úspěšným zakončením divokého roku 2022

20. 01. 2023

Rok 2022 místy připomínal jízdu na horské dráze. Společnost R2P INVEST PTE.LTD, která se specializuje na analýzu a odkup nesplacených pohledávek, ji ale úspěšně zdolala a celý rok zakončila pozitivními prosincovými výsledky.

Prosinec se, podobně jako ostatní měsíce v minulém roce, nesl na vlně splněných plánů, a to tentokrát na 106,2 %. Rok 2022 jsme uzavřeli se správou 63 portfolií z celého světa a celkovým dluhem 445 716 876 eur.

Postavili jsme se mnoha výzvám, všechny úspěšně pokořili a teď už se soustředíme na to, aby byl pro naši společnost rok 2023 minimálně stejně úspěšný, jako ten loňský. Věříme, že přísloví „jak na nový rok, tak po celý rok“ platí a už vyhlížíme pozitivní výsledky a nové příležitosti, které nás čekají.

Zpět na Archiv článků


Dne 1. 4. 2024 proběhlo sloučení (fúze) SNAPCORE a.s. se společností SNP INVEST, investičním fondem. Výsledkem je vytvoření jedné společnosti, která se stává nástupcem obou původních. Společnost SNAPCORE a.s. tímto zanikla a veškerá práva, povinnosti a závazky přešly na společnost SNP INVEST, investiční fond, a.s.

V případě jakýchkoliv dotazů, nejen k proběhlé fúzi, jsme Vám plně k dispozici na kontaktních spojeních uvedených na našem webu www.snpinvest.cz.

Jménem společnosti SNAPCORE a.s. Vám děkujeme za dosavadní důvěru. A nově jménem společnosti SNP INVEST, investiční fond, a.s. se těšíme na novou kapitolu.


Zavřít | Navštívit snpinvest.cz