Měsíční report: březen přinesl nové příležitosti

21. 04. 2023

Březen se stal měsícem se značkou ideál. Společnost R2P INVEST PTE.LTD, která se specializuje na analýzu a odkup nesplacených pohledávek, se opět těší z úspěšných výsledků, ale také několika nových odkupů.

Stávající portfolia si, jako již tradičně, vedla nad stanovené plány, které v březnu splnila na 104,8 %. O něco zajímavější jsou v tuto chvíli odkupy čtyř nových portfolií, které byly v průběhu měsíce realizovány. Hodnota nových portfolií sahá k částce 152 020 179 eur a celková hodnota všech portfolií společnosti tak stoupá na 644 307 268 eur.

Mezi nově odkoupená portfolia patří pohledávky jedné z největších mikrofinančních společností sídlící v Mexiku. Dále jsou to pohledávky kazašské společnosti poskytující online půjčky a také dvou finančních společností z oblasti Brazílie.

Zpět na Archiv článků


Dne 1. 4. 2024 proběhlo sloučení (fúze) SNAPCORE a.s. se společností SNP INVEST, investičním fondem. Výsledkem je vytvoření jedné společnosti, která se stává nástupcem obou původních. Společnost SNAPCORE a.s. tímto zanikla a veškerá práva, povinnosti a závazky přešly na společnost SNP INVEST, investiční fond, a.s.

V případě jakýchkoliv dotazů, nejen k proběhlé fúzi, jsme Vám plně k dispozici na kontaktních spojeních uvedených na našem webu www.snpinvest.cz.

Jménem společnosti SNAPCORE a.s. Vám děkujeme za dosavadní důvěru. A nově jménem společnosti SNP INVEST, investiční fond, a.s. se těšíme na novou kapitolu.


Zavřít | Navštívit snpinvest.cz